Dona i cooperació a la Tardor Solidària de Sant Andreu


Hi prendran part més de 40 associacions, entitats i institucions del districte, i el seu objectiu d'enguany és aprofundir en el paper de les dones en el camp de la cooperació i la solidaritat.

A partir del dia 7 i fins el 29 de novembre, el districte de Sant Andreu s'omple novament d'activitats amb motiu de la celebració de la Tardor Solidària, un esdeveniment que vol fomentar la solidaritat i la cooperació i que enguany té com a tema "Dona i Cooperació".

L'acte central d'obertura dels actes tindrà lloc dissabte dia 7, a les 18.00h, al Centre Cultural Can Fabra. L'acte serà presidit per la regidora del Districte, Gemma Mumbrú, i la presentació anirà a càrrec del Consell de Solidaritat i Cooperació de Sant Andreu, que és l'entitat organitzadora.

En les Jornades Dona i Cooperació, que se celebraran a les 7 de la tarda, hi prendran part: Marta Tudela, responsable de gènere de l'ONG ACSUR-Catalunya; Ingrid Mengod, tècnica de projectes de l'Associació per als Drets Humans a l'Afganistan; Aminetu Mohamed Yehdih, de la Unió Nacional de Dones Saharahuis i Anna Dionís, directora de Solidaritat i Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Barcelona.


Ha estat, precisament, el Consell de Solidaritat del districte qui ha triat com a objectiu principal de les activitats per aquesta tardor l'aprofundiment en el paper que han jugat les dones en el camp de la cooperació i la solidaritat, i prendran part més de 40 associacions, entitats i institucions.

Les activitats començaran a les 17.00h amb actuacions d'animació infantil, i es clouran a les 19.00h amb una Taula Rodona, amb la participació de les associacions per als dret humans a l'Afganistan, Sodepau, Acsur-Catalunya, la direcció de Cooperació de l'Ajuntament de Barcelona i de Sahandreu.
[pdf] Programa
BCN Sant Andreu