El Consell del Districte de Sant Andreu, condemna al segrest de tres cooperants a Mauritània


DECLARACIÓ INSTITUCIONAL

Condemna al segrest de tres cooperants a Mauritània

En motiu dels darrers fets esdevinguts relacionats amb el segrest a Mauritània el passat diumenge 29 de novembre, de tres cooperants catalans que participaven en la Caravana Solidària que el passat 22 de novembre va sortir de Barcelona cap a l’Àfrica amb material humanitari.

El Consell del Districte de Sant Andreu, a instància de les entitats del Consell de Cooperació Internacional i Solidaritat del Districte, del qual forma part l’ONG coordinadora de la Caravana, Barcelona Acció Solidària, i mitjançant aquesta declaració institucional, vol manifestar el seu suport als cooperants que formen part de la resta del comboi de la Caravana, a les persones de l’entitat BAS i en especial als familiars de l'Albert Vilalta, l’Alicia Gámez i en Roque Pascua, les tres persones de la Caravana Solidària que  van ser assaltades i segrestades per un grup d’individus armats.

Condemnem fermament aquest fet violent i expressem el nostre desig perquè aviat es resolgui favorablement la situació. Manifestem el nostre suport cap a la tasca solidària que realitza Barcelona Acció Solidària, així com el treball que moltes ONG’s de la ciutat  desenvolupen en l’àmbit de la cooperació internacional.


Barcelona, 1 de desembre de 2009

Grup Socialista
Grup d’Iniciativa per Catalunya Verds -EUiA
Grup de Convergència i Unió 
Grup Popular
Grup d’ERC