l'harmonia


Sant Andreu de Palomar ha canviat molt en els darrers anys, i les noves intervencions als terrenys de les antigues casernes i als edificis de la fàbrica Coats suposaran canvis encara més radicals.

Aquests canvis es poden veure com una amenaça o com una oportunitat, i en el cas de la gent que hem treballat en aquest document estem en la segona situació. En concret, creiem que aquesta és l’oportunitat de fer realitat el somni que, des de fa anys i panys, la gent que participa a Sant Andreu ha tingut. El somni de fer a les antigues naus de la Coats tot allò que no ha estat possible en altres equipaments que ha obert el Districte.

Pel que fa a nosaltres, tenim com a objectiu sumar a tots aquells col·lectius que també somien amb un equipament cultural a Sant Andreu de Palomar, definit pels col·lectius del seu entorn i gestionat pels propis usuaris i usuàries.

Pensem que aquesta és la continuació d’una antiga demanda i, confiem, el començament d’una feina faraònica que acabi suposant l'obertura d'un espai on es doni sortida a aquelles veus que des de fa temps expressen aquest desig.