Llibre Te amarg i Verkami

Té amargo - Verkami #1 from Xavi Piera on Vimeo.


Llibre Te amarg i Verkami

Joseba i Xavi volem que s'editi un llibre fotogràfic del projecte "Te amarg"

Per poder sufragar els costos de l'edició del llibre , ens hem associat a una iniciativa de finançament popular a través de la plataforma web Verkami ( què és i com funciona Verkami?)

Qualsevol persona podrà presentar-comprar el nostre llibre (o pagar altres serveis exclusius relacionats que oferim) a través de la pàgina de Te amarg que tenim a la web Verkami, i que estarà disponible en els pròxims dies.

Per aconseguir editar el llibre amb èxit (mitjançant la ecoeditorial Pol · len edicions ), la xifra de la recaptació del mecenatge i pre-compres ha d'ascendir als 6000 € que demanem enllà.

Si s'aconsegueix, s'imprimiran 1000 còpies del llibre que s'enviaran als pre-compradors, i que es distribuiran a l'estat espanyol i al Sàhara.

A més, de la venda de cada llibre, es donarà una part de la recaptació a un projecte d'ajuda per al "Centre Màrtir el Sheriff" a través de la Federació ACAPS (Federació d'Associacions Catalans Amigues del Poble Sahrauí). I és molt possible que es realitzin diverses exposicions de les fotografies posteriorment.



Més informació:
http://www.verkami.com/projects/1302-te-amargo
https://www.facebook.com/teamargosahara