Concert Solidari amb el Poble Sahrauí

Són més de 25 anys de Solidaritat Catalana amb el Sàhara, i l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí – ACAPS -, per celebrar la sortida de la 15a Caravana d’Ajut Humanitari, ha organitzat un concert que busca reivindicar un cop més els drets Humans d’aquest poble, la seva llibertat i el seu dret a l’autodeterminació.

El proper dia 20 de març, a les 20h, actuaran Estrella Polisària i Fam de Funk, dues músiques i dos pobles s’uneixen per demostrar que la lluita per la causa Sahrauí està més viva que mai a Catalunya.
Fam de Funk vol ser, fundamentalment, una factoria de produccions funkys. Després de 2 anys d’història donem per engegada la primera producció: fDfUNK Project. De moment, han estat més de 30 concerts on hem presentant el nostre primer CD Famdefunk per tota la geografia catalana, fent alguna incursió a Múrcia, País Basc i vàries ciutats del País Valencià. Actualment estem treballant en la segona producció del nostre projecte composant temes nous.
El grup Estrella Polisaria mescla els sons tradicionals del Sàhara Occidental amb altres de més actuals. Dues veus femenines combinades amb els ritmes sahrauís més dansables i emblemàtics. Un grup sahrauí que, amb diversió, reivindica la causa sahrauí per mitjà de les seves lletres i la divulgació de la seva música, que és la seva cultura.

El concert ha estat organitzat per l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí, amb la col.laboració de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i del Front Polisario. El cost de l’abonament de participació a l’acte serà de 10 euros.

Informació a: http://www.sala-apolo.com/