eleccions europees 2009





CEAS-Sàhara ha elaborat un petit informe sobre les postures que mantenen els diferents partits polítics que conformen l'arc parlamentari sobre el poble sahrauí i el seu dret a l'autodeterminació. Esperem que aquesta aportació us ajudi a reflexionar sobre la vostra decisió de vot. De qualsevol manera, us convidem a consultar al web:

La informació que hi ha en la web de CEAS-Sàhara referent al posicionament de determinats partits Catalans es incorrecte o inexistent.
Es lamentable que la CEAS no hagi estat mes curosa en el tractament d’aquest tema, ja que sap tot el que fan els partits Catalans i qui es qui en el seu posicionament respecte al Sàhara.

Mes informació:

Raül Romeva, diputat per ICV-EUiA al Parlament Europeu.
http://blocs.mesvilaweb.cat/raulromeva/cat/725

Miquel Carrillo, diputat per ERC al Parlament de Catalunya.
http://blocs.esquerra.cat/miquelcarrillo


El parlament europeu pot fer molt en favor o no del poble sahrauí, pensem en els acords pesquers, la relació privilegiada amb el Marroc, etc.

Per tant anar a votar el proper dia 7 de juny es important per definir majories en un sentit o altre, cal que el nou parlament europeu faci complir la legalitat internacional, les resolucions de les Nacions Unides i el respecte als Drets Humans al Sàhara Occidental.

Depèn de nosaltres homes i dones que formem part del moviment de solidaritat amb el poble Sahrauí que la veu dels SAHRAUIS estigui present al parlament europeu de la mà de parlamentaris i de partits que mai han canviat drets per vots.

El 7 de juny també votem pel Sàhara !