EUCOCO Barcelona 2009

Benvolguts amics i amigues:

L’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) us informa de la celebració de la 35a. Conferència Europea de Solidaritat i Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO) que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona, els dies 20, 21 i 22 de novembre de 2009.

DATES: del 20 al 22 de novembre de 2009
LLOC: Centre Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), al Fòrum de Barcelona
PREU: 200 euros


L’EUCOCO és la cita anual de solidaritat amb el Poble Sahrauí més important que es celebra a nivell internacional. En aquesta Conferència, que cada any es realitza en una ciutat europea diferent, participen delegacions governamentals i representants dels partits polítics, comitès i associacions nacionals de diferents països d’Europa, Àfrica i Amèrica, institucions locals i autonòmiques, ONGs, sindicats i diverses organitzacions socials, juvenils i de dones que col·laboren amb la causa del Poble Sahrauí.

La Conferència comptarà, també, amb la presència d’una important delegació del Front Polisario encapçalada pel seu Secretari General i President de la RASD, Mohamed Abdelaziz, i personalitats del món de la política i de la cultura.

Properament rebreu informació sobre el programa, algunes possibilitats d’allotjament a la ciutat i altres dades d’interès.

Us animem a participar activament en aquesta trobada que renovarà el compromís del moviment de solidaritat amb la causa del Poble Sahrauí.

Per més informació: eucoco@acaps.cat