CONCENTRACIÓ DE SUPORT A AMINETOU HAIDAR


CONCENTRACIÓ DE SUPORT A AMINETOU HAIDAR

I TOTS ELS PRESOS POLÍTICS SAHRAUÍS

10 de desembre de 2009, a les 19 hores davant la Subdelegació del Govern

(Av. Marquès de l'Argentera – Plaça de davant)

El proper 10 de desembre de 2009, es celebra el 61è aniversari DE L’APROVACIÓ DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS, per aquest raó i en motiu dels últims esdeveniments amb Aminetou Haidar, els empresonaments dels activistes sahrauís a les zones ocupades, i les repressions i violacions sistemàtiques dels DD.HH per part del Marroc, us volem convocar a una gran concentració a favor de la llibertat del poble sahrauí.

Com tots vosaltres sabeu, Aminetou Haidar està en vaga de fam des de fa més de 15 dies per exigir el dret a poder tornar al seu país, a casa seva amb els seus fills, i que li ha està denegat pel govern marroquí i espanyol, ja que quan va ser expulsada del Aaiún, Marroc li va retirar el seu passaport, i en conseqüència Espanya la va obligar a entrar al país sense documentació.

La situació actual d’Aminetou Haidar es pot exposar en tres punts:

• La relació amb el govern espanyol és de NO acceptar cap altra solució que la de poder tornar a casa seva i que li siguin retornats els seus papers.

• Cada dia que passa està més forta moralment, i està decidida a arribar fins al final, encara que sigui la mort, per aconseguir el seu objectiu.

• El seu estat físic és, en canvi, molt dèbil i està al límit de les seves forces.

COMITÈ CATALÀ DD.HH SÀHARA

http://www.comitecatala.blogspot.com/