16ª CARAVANA CATALANA D’AJUT HUMANITARI PER AL POBLE SAHRAUÍ


Un any més, SAHANDREU participa en la 16ª CARAVANA CATALANA D’AJUT HUMANITARI PER AL POBLE SAHRAUÍ, un projecte que ACAPS comparteix amb la Delegació del FRENTE POLISARIO a Catalunya i el conjunt del moviment solidari amb el poble sahrauí a Catalunya.


Amb aquest projecte volem millorar les condicions de vida dels sahrauís que viuen exiliats als Campaments de Refugiats de Tindouf. Aquest any, la Caravana serà de productes d’higiene personal i aliments no peribles.

SAHANDREU, engega una campanya de captació de recursos econòmics per la compra dels productes d’higiene i d’alimentació a Algèria, per així poder optimitzar al màxim el projecte.

Aportacions econòmiques al compte de

SAHANDREU 2100-1019- 67-0200090161

la teva col•laboració és necessària.

La població a la qual va dirigit aquest projecte, els refugiats dels Campaments de Refugiats Sahrauís de Tindouf, està patint una situació injusta des de ja fa més de 33 anys, quan va haver de marxar del seu país el Sàhara Occidental (Antiga colònia espanyola), a conseqüència de la invasió de les tropes marroquines i mauritanes i després dels Acords de Madrid, pels quals Espanya es desentenia del Sàhara Occidental, tot i la seva obligació de liderar un procés d’autodeterminació, que ha de permetre els sahrauís a accedir a la independència.

Des de SAHANDREU, doncs, us demanem la vostra participació a la 16ª CARAVANA CATALANA D’AJUT HUMANITARI PER AL POBLE SAHRAUÍ, la vostra col•laboració es indispensable, sense el vostre ajut no seria possible.

Si vols col•laborar i participar a SAHANDREU, posat en contacte amb nosaltres.

T’espera’m !!!!