Organització britànica condemna actes de violència comesos pel Marroc al Sàhara Occidental

Londres, 30/09/11 (SPS). - Entre la repudia internacional als actes comesos per l'ocupació marroquina a Dajla (Territoris ocupats del Sàhara Occidental), l'organització no governamental "Western Compaign Sàhara", (campanya pel Sàhara Occidental), va condemnar per la seva part aquest dijous a Londres els actes de violència comesos pel Marroc al Sàhara Occidental, demanant a aquest més respecte cap als drets humans.
La portaveu de l'organització, Natalie Harbalz ha declarat: "Condemnem els actes de violència comesos en els territoris ocupats sahrauís i fem una crida a Marroc perquè respecti els drets humans a la regió ".
La Sra Natalie Harbalz ha assegurat que "els actes de violència que tenen lloc al Sàhara Occidental anomenen una intervenció urgent de la comunitat internacional". "Fem una crida al Consell de Seguretat per estudiar de prop la situació i garantir els drets legítims dels sahrauís ", afegeix Harbalz
La representant de l'ONG assenyalat que "L'Organització de les Nacions Unides es va comprometre a l'abril passat garantir el respecte dels drets humans en els territoris ocupats sahrauís. "És hora de posar en pràctica un mecanisme per a la vigilància dels DD.HH causa de la seva deteriorada situació al Sàhara Occidental.
I per últim crida a l'establiment d'un mecanisme internacional per supervisar la vigilància i protecció dels drets humans en els territoris ocupats sahrauís. (SPS)