El moviment de solidaritat amb l’Aminetu Haidar.






El moviment de solidaritat amb l’Aminetu Haidar.


Avui el vespre a prop de tres-centes persones de diferents entitats solidaries amb el poble sahrauí, davant la gravetat de la situació que pateix l’AMINETU HAIDAR, que sols demana el retorn al seu país, el Sàhara Occidental, sense condicions prèvies i complint la legislació internacional.

Ens em concentrat davant la DELEGACIÓ DEL GOVERN A CATALUNYA, Carrer Mallorca, 278 de Barcelona. Per donar un suport immediat i pacífic a l’activista sahrauí, en un moment en el que ella mateixa passa per moments difícils, després de 3 setmanes de vaga de fam a l’aeroport de Lanzarote.

El moviment solidari amb el poble sahrauí ha comptat amb la presència i el suport d’una bona representació política d’ERC, d’EUiA i d’ICV.

En la concentració hi han hagut comentaris en favor de la dimissió del ministre Moratinos, per complicitat i manifesta incompetència per no exigir al Marroc el retorn de l’Aminetu Haidar.

Com també referents a exigir al Govern Espanyol, que cridi urgentment a consulta a l’ambaixador espanyol al Marroc.

S’ha fet una crida convocant a tots els concentrats a la

CONCENTRACIÓ DE SUPORT A AMINETU HAIDAR

I TOTS ELS PRESOS POLÍTICS SAHRAUÍS

10 de desembre de 2009, a les 19 hores davant la Subdelegació del Govern

(Av. Marquès de l’Argentera – Plaça Pla de Palau)

El proper 10 de desembre de 2009, es celebra el 61è aniversari DE L’APROVACIÓ DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS, per aquest raó i en motiu dels últims esdeveniments amb Aminetu Haidar, els empresonaments dels activistes sahrauís a les zones ocupades, i les repressions i violacions sistemàtiques dels DD.HH per part del Marroc, us volem convocar a una gran concentració a favor de la llibertat del poble sahrauí.